Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Sponsor in de Spotlight !

10 Dec 2017
Wintertijd. Wil zeggen dat we tussendoor even de tijd nemen om onze hoofdsponsors in de schijnwerpers te plaatsen. Van hen komt immers de financiële armslag wat maakt dat we een meer dan degelijk team kunnen uitbouwen. We zetten ze even in de spotlights. Doen jullie dit ook wanneer je tot aankoop overgaat ? We hopen van wel.

Foto hieronder: Antoon Decock (stichter en nog altijd drijvende kracht achter het bedrijf en ons team) met echtgenote en zoon Xavier (huidig zaakvoerder).Wie zijn wij?

Antoon Decock nv is al sinds 1979 actief in zowel het vervaardigen als het plaatsen van aluminium ramen en deuren. Ons bedrijf is een KMO met een sterk familiaal karakter die steeds blijft groeien.

Mond-aan-mond reclame is nog altijd de beste publiciteit. Bij Antoon Decock staat de klant dan ook centraal. We vinden het belangrijk om de beste kwaliteit te bieden tegen een eerlijke prijs. Om deze kwaliteit te waarborgen, volgen we alle nieuwe evoluties nauwkeurig op. We kiezen bovendien altijd voor zeer hoogstaande profielreeksen. Zo kunnen we ramen en deuren met onzichtbare scharnieren aanbieden.

Daarnaast garanderen we een feilloze uitvoering. Bij Antoon Decock werken we met de meest moderne machines en besteden we voldoende tijd en zorg aan al onze projecten.

Voor ons blijft de klant ook na het realiseren van het project klant bij Antoon Decock. Bij eventuele problemen, kan je steeds bij ons terecht.

Het beste bewijs van onze kwaliteit is de lange lijst met referenties die we opgebouwd hebben.

Om een beter beeld te krijgen van ons bedrijf, kan je een bezoek brengen aan onze toonzaal en ons atelier. Maak alvast een afspraak. Je kan onze gegevens vinden op onze website www.antoondecock.be