Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Derde hoofdsponsor in de kijker.

24 Dec 2017

Over ons

Devos-Capoen werd in 1988 opgericht in Poperinge door Johan Devos en Els Capoen. Reeds van bij de start verdelen we het merk Renault, later kwam daar Dacia bij. 

Vandaag is de zaak gevestigd in Kuurne met 4 eigen vestigingen in Kuurne(2), Kortrijk en Menen.

 

Onze slogan ‘De Sleutel naar de beste Service’ beschrijft heel goed waar we met Devos-Capoen voor staan. Samen met onze 46 medewerkers proberen we elke dag om de klant zo goed mogelijk te helpen. In de verkoop proberen we een passend voorstel te maken op maat van de klant, in de naverkoop proberen we de klant mobiliteit te garanderen door passende oplossingen te bieden. Communicatie met de klant is daarbij van groot belang, aan de hand van enquêtes krijgen we ook veel feedback van de klanten. Die feedback nemen we ter harte en aan de hand daarvan proberen we onze service te optimaliseren.

 

Johan Devos en Els Capoen zijn nog steeds de bezielers van Devos-Capoen. Johan Devos is als zaakvoerder vooral bezig met de grote lijnen, hij doet opvolging van projecten, doet de contacten met Renault / Dacia en houdt overal een oogje in het zeil. Els Capoen is verantwoordelijk voor de Naverkoop en wisselt daarbij regelmatig van locatie om ook in Kortrijk en Menen een handje te helpen. Intussen zijn ook de kinderen actief in het bedrijf. Sophie Devos  is verantwoordelijk voor de afdeling Verkoop. Thomas Devos  is sinds 2011 vestigingsverantwoordelijke bij Devos-Capoen Menen en coördineert de marketing. Op die manier zijn we meer dan ooit een familiebedrijf, samen met onze medewerkers streven we elke dag naar een uitstekende service voor elke klant.