Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Teambuilding 2018

12 Jan 2018
Ja lap. De winterrust is voorbij. Fietsen van stal gehaald, alles terug mooi 'in het vet' gezet (maar ook weer niet teveel) en de eerste trainingskilometers van 2018 zijn een feit. Gedaan met 'de winterpéle' en op zoek naar een maximale conditie. Voor sommigen ligt de focus op het seizoensbegin, anderen 'pieken' iets later wat daarom niet minder slecht is. Ieder beschikt over kwaliteiten. We hopen uiteraard dat ze er ook in 2018 maximaal uit komen. 
Vooraleer we echter de eerste ploegtraining aanvatten wordt er eerst nog eens samen gezeten voor een teambuilding. Een grote aanwezigheid van de clubrenners is verzekerd, wat maakt dat we uitkijken naar een bijzonder leuke dag. De echte liefhebbers vonden al een aantal filmpjes van onze bezigheden op onze facebook pagina. Genieten dus !
En je wist niet meer hoe het er verleden jaar aan toe ging ? Kijk en geniet naar de foto hieronder.
Het bestuur en de medewerkers van het 'Wielerteam Decock - Van Eyck - Devos Capoen' houdt er aan u allen, familieleden, supporters, sponsors, vrienden en kennissen een bijzonder gezond en sportief hoogstaand 2018 te wensen. Tot ergens 'langs de zijlijn' of 'aan de aankomstlijn' !!