Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Met vier voor meer dan 40 !

12 Jun 2018
De laatste tijd gaat het aantal overwinningen duizelingwekkend de hoogte in. We zijn halfweg het seizoen en de teller staat alweer op meer dan 40 ! Vier 'grootverdieners' zorgen hier voor, alhoewel, grootverdieners... Het zijn vooral de moed en het doorzettingsvermogen die het hem doen, dit in combinatie met de steun en de hulp van de ploeggenoten. Meer dan 40 overwinningen werden behaald door vier van onze teamleden. Toeval of niet ? Alle zijn 'gewezen profs'. Martin Durant en Nico Roose voor de 'nevenbonders' en Jens Vandenbogaerde en Steven Caethoven voor de elite zonder contract. Allen samen op weg naar de 50. En dan mogen we ook nog Danny Carette en Kjell Power niet vergeten, onze twee 'nieuwe' provinciale kampioenen die ook al goed zijn voor enkele overwinningen...... Het houdt niet op.
Jammer van de gezondheidsperikelen (knie) van Joren Touquet of we waren op weg naar een nieuw clubrecord.
Ondertussen klopt 'nieuw bloed' aan de deur. Jari Carpentier, zowat onze 'jongste spruit van dienst' straalt nu al de klasse uit van de veelwinnaars 'van nu'. Als jonge belofte nog niet aan winnen toegekomen, maar in alle grote wedstrijden vooraan in de uitslag te vinden. Laat hem groeien en de vier 'profs' hebben in hem hun opvolger. Dromen mag, vooral als het goed gaat. :-)
Het leven kan mooi zijn. Een mooie return van de renners aan de sponsors. Met dank dan ook voor het vertrouwen !
Jens VdB voor zijn 10e, Martin Durant voor zijn 21e en Kjell Power, onze nieuwe provinciaal kampioen. 


Ondertussen konden we nu al lezen dat onze jonge belofte Jari Carpentier voluit voor ons team gekozen heeft. Ook volgend jaar zal hij onze kleuren verdedigen. Als dat geen schitterend nieuws is !