Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Wielerteam Decock - Van Eyck - Devos Capoen goes international !!!

18 Aug 2018
Het was een risico met twijfels. Florent Breye in de ploeg... zou het de moeite waard zijn ? Florent bewees dat het de moeite waard was. Na de internatie te Reningelst won hij afgelopen woensdag ook de Grand Prix du Midi Prim (VAR), een niet te versmaden wedstrijd te Frankrijk. Daarmee dankt hij voor het vertrouwen dat wij in hem stelden. Ondertussen horen we 'her en der' dat Florent een aanstormend talent is.... onbegrijpelijk dat hij niet eerder 'ontdekt' werd.... Tja, kunnen wij maar gelukkig mee zijn. :-)
Ondertussen traden onze American Gladiators in de ring. Jack McCann  behaalde in zijn eerste wedstrijd te Moorslede meteen de tweede plaats. Geen jetlagproblemen meer. Al goed. Op zaterdag trok hij samen met Robert ten strijde te Gullegem. Robert moest de strijd door pech vroegtijdig staken. Jack pakte meteen de bloemen. Schitterend !!
Zoals gezegd: ons team gaat internationaal. Jong talent van elders krijgt ook bij ons hun kansen..... en met succes !
Ondertussen won Nico Roose ook nog zijn twaalfde van het seizoen. En dat in een jongere categorie..... ook onze 'oudjes' blijven succesvol !  Schitterend gewoon. We blijven beter dan Quick Step ! (en hebben op slag veel meer volgers). Goed nieuws dan ook voor de sponsors. :-)