Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Op weg naar de 100 !!!

06 Sep 2018
Groot probleem zondagavond in de ploeg en dus grote ongerustheid bij Luc en niet in het minst bij Conny. Waarom ? Er had nog niemand gebeld dat ze gewonnen hadden. Het was weken, zoniet maanden geleden dat dit wekelijkse kost was. Altijd was er wel iemand die een wedstrijd gewonnen had. Met dank aan de sponsors die ons hiertoe de financiële mogelijkheden geven waardoor op verschillende fronten kan gekoerst worden. Deze week te Zwevezele nog de volgende discussie.... waren er nu 95 of waren er al 96 overwinningen.... We zoeken het op.
Feit is dat we dik op weg zijn om dit jaar met de gehele ploeg de kaap van de 100 te halen. Stilletjes aan wordt al gedroomd over een feestje (of zoiets).... maar, zoals door iedereen gekend: nooit het vel van de beer verkopen voor hij geschoten is !!! 't Zal moeilijk worden vrees ik. De drang naar de 100 is groot, de druk naar de renners niet minder.
Het zou een dikke mijlpaal zijn in de geschiedenis van de club.
Benieuwd of Conny volgend weekend opgebeld wordt. We hopen stilletjes van wel..... en het mag meer dan 1 telefoontje zijn....  ;-)
(foto) Een nieuwe overwinning voor de herboren Joren Touquet te Zonnebeke.

Misschien halen we het record wel,want de komende maand staan er nog veel koersen op het progamma.
We hopen dan ook dat we jullie nog vaak aan de startlijn zien verschijnen. Het team en de supporters zijn alvast trots op jullie inzet van het voorbije jaar.
 
Dit seizoen sluiten we zoals elk jaar af in stijl. En dit doen we met ons after season dinner.
 
Na het aperitief zal TRAITEUR COMAR ons warme ambachtelijke gebraiseerde beenham met peper- of champignonsaus, warme groentenkrans en aardappelgratin serveren. We sluiten af met dessertgebak.

Vrijdag 16 november 2018: BE THERE  !!!!!!
 
 
Met vriendelijke groeten.
 
HET BESTUUR  Decock - Van-Eyck - Devos-Capoen.