Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

't Is gebeurd ! 101 !!!

14 Sep 2018
We hadden het er al over in ons vorige artikel. Het werd nagelbijten om te weten wanneer we de 100e overwinning van het seizoen zouden kunnen vieren met ons team. Zou het ooit lukken was al de eerste hamvraag. Wel sinds deze week is er duidelijkheid. Conny zat nerveus te wachten op een telefoontje.... het werden er meerdere. In hetzelfde weekend sprokkelden onze renners niet minder dan vier overwinningen bijeen. Twee bij de Elites zonder contract + beloften en twee bij de nevenbonders. Jens Vdb (who else ?) won te Hooglede-Gits, Jack McCann deed het hem na te Heule. Kjell Power werd Belgisch kampioen bij de nevenbonden en Martin Durant, onze veelwinnaar bij 'de oudjes' behaalde als klap op de vuurpijl de titel binnen van Europees Kampioen. Genoeg bloemen en truien om er een schitterende viering van te maken.
Alles samen maakt dat we nu al aan 101 overwinningen zitten met ons team. Een pak meer dan Quick Step (om het 'met een knipoog' te zeggen). 
Het mag dan ook gezegd worden dat we stilaan het meest succesvolle team zijn in West-Vlaanderen en allicht ook ver daarbuiten. Met dank aan renners, supporters, weldoeners en sympathisanten allerhande.
We zijn goed bezig !!!Dit seizoen sluiten we zoals elk jaar af in stijl. En dit doen we met ons after season dinner.

 
Na het aperitief zal TRAITEUR COMAR ons warme ambachtelijke gebraiseerde beenham met peper- of champignonsaus, warme groentenkrans en aardappelgratin serveren. We sluiten af met dessertgebak.

Vrijdag 16 november 2018: BE THERE  !!!!!!
 
 
Met vriendelijke groeten.
 
HET BESTUUR  Decock - Van-Eyck - Devos-Capoen.