Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Jens VdB wint vandaag zijn 21e van het seizoen !

20 Sep 2018
Het wordt stilaan genant. Onze renners blijven de overwinningen opstapelen. Misschien een idee om ook sponsoring te laten plaatsen aan de onderkant van de armen/mouwen. Remember Niels Albert. Ook hij werd gesponsord 'onder de oksels'. Met meer dan 100 overwinningen wordt het misschien stilaan tijd om ook daar even aan te denken.
Ondertussen was er de sponsorrit te Nieuwerkerken met een bedroevende opkomst van vier renners (4). Als erkentelijkheid naar de sponsors kan dit tellen. Bij contractbesprekingen horen we vooral 'de roep naar meer....' Aan de renners: wil er bij deze aan denken dat dit 'meer' van de sponsors moet komen. Kleine moeite toch om in 'hun' koersen aan de start te staan..... We zagen een aantal mensen die hoogst ontevreden waren.... :-(
Gelukkig werd na de wedstrijd enige schade goed gemaakt door de aanwezige supporters. Met gouden raad en daad en de bespreking van ploegtactieken werden we bijgestaan door niemand minder dan Jan Raes. De gewezen wereldkampioen en klassebak uit Nederland (Team Raleigh). Voor zover ons bekend: de Jan is bijlange nog niet versleten..... :-D
Randvraag: wie kent de leeftijd van 'Jan Raes' ?...... hint: hij is van 'het jaar van Antoon Decock'...... Voila, nu is het aan jullie.