Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Printburo Bekijk al onze sponsors »

4/9/19 en 6/9/19

08 Sep 2019
Op 4/9 reden we de Interclub Wingene koers met Joeri Calleeuw , Florent Breye, Jonas Wyffels, Ciske Aneca en Koen Demuynck van onze ploeg en met nogal wat continentale ploegen aan de start.
De eerste 2 uur in barre weersomstandigheden , regen en wind, daardoor moest Ciske vroegtijdig de wedstrijd verlaten alsook Florent die problemen had met de remmen. Heel wat aanvalspogingen in de eerste helft van wedstrijd waarin Joeri zich ook mengde maar alles kwam altijd terug samen. In de 12de van de 19ronden kreeg Joeri af te rekenen met een lekke band achteraan, rap gedepanneerd en Joeri kon terug bij de groep geraken , toch waren in die korte tijd 20 renners ontsnapt met veel favorieten erbij, Koen en Jonas zaten nog in het peloton waar sterke Joeri direct na terug aan te sluiten na pech kon wegrijden met 10 medevluchters op zoek naar de leidersgroep die de laatste ronde helemaal verbrokkeld was en deels ingelopen door achtervolgers waar Joeri bij zat, niet meer bij de allereersten geraakt maar hij werd nog knap 17de, jammer van de pech die hij had. Koen werd nog 35ste en Jonas die terug goed op dreef is na een tijd uit geweest te zijn nog 58ste !!!

6/9 Met 2 op podium vandaag in het avondcriterium van Izegem voor onze ploeg bij de Ezc/Beloften !!

Jens Vandenbogaerde werd 2de Ciske Aneca 3de ,Koen Demuynck 4de, Joeri Calleeuw 9de, Mathieu Langedock 11de, Florent Breye 14de, Davy Commeyne 19de, Seppe Aneca 26ste en Nills Pauwels 35ste. Knappe uitslagen terug !