Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Printburo Bekijk al onze sponsors »

sponsors

22 Apr 2020
Hierbij zetten we de volgende sponsors in de kijker:

Concap sportvoeding en natuurproducten

Concap staat al jaren voor betrouwbare en kwalitatieve sportvoeding.  Een compleet samengesteld gamma voor zowel voor, tijdens als na de sportprestatie zorgt ervoor dat iedereen vindt wat hij/zij zoekt.

Website: https://www.concap.be/

 

Bakkerijgrondstoffen Soenens Ingelmunster

Bakkerijgrondstoffen van generatie op generatie

In de bakkerijsector in West-Vlaanderen hebben zij een onmiskenbare voorsprong en ervaring kunnen opdoen waarvan u als klant kunt genieten.

Website: http://www.soenensnv.be/

 

Traiteur Comar Ardooie

Comar is een traiteurdienst uit Ardooie met een jarenlange ervaring. Je kunt er terecht voor uw communiefeesten, eetfestijnen, BBQ’s , sportmanifestatie, …. m.a.w. voor al uw feestjes. Er zijn verschillende formules mogelijk met de heerlijkste gerechten.

E-mail: marnik.cappelle@telenet.be

 

Printburo Waregem- Ieper

PRINTburo bvba is een digitale drukkerij, met vestigingen in Waregem en in Ieper, waar u terecht kan voor al uw drukwerk. Wij printen, scannen en kopiëren al uw documenten.

Website: https://www.printburo.be/

 

Computerhouse Moorsele

Bij computerhouse in Moorsele kan je terecht voor alles voor uw computer en hebben ze ook een heel goede dienst na verkoop.

Website: https://www.computers-computerhouse.be/

 

Dolticini sportswear Herzele

Doltcini Sportswear is gespecialiseerd in het sublimeren en produceren van sportkledij. De hoge eisen en feedback welke ze vanuit hun samenwerking met professionele sporters krijgen, trekken ze ook door naar de recreatieve wielersport, waarbij steeds gestreefd wordt een concurrerende prijs/kwaliteit naar hun klanten aan te bieden.

Website: https://www.doltcini.com/en/

 

Salons Cortina Wevelgem

Bij Salons Cortina volstaat elke gelegenheid voor een fijn feestje. Gezellig tafelen aan het luxe- buffet met of zonder dans, een fijn restaurantbezoek aan Avenue Madeleine, overnachten in ons in-house hotel en nog zoveel meer. Het kan allemaal bij Salons Cortina!

Website: https://www.salonscortina.be/

 

Slagerij Traiteur Hans en Ann Zonnebeke

In 1987 nam Hans Bouten de zaak over. Samen met zijn echtgenote Ann Verhulst en kinderen Lore en Lien zijn ze trots dat zij naar jarenlange traditie, kwaliteitsvlees kunnen aanbieden. Ze hebben ook een uitgebreide cateringservice en een foodtruck die gebruikt word op privé feesten, evenementen en markten.

Website: https://www.kwaliteitsslagerij-hans.be/

 

Vancompernolle bouwwerken Lauwe

Hun specialiteiten zijn Nieuwbouw, alle verbouwingen van A tot Z, plaatsen van vloer en wandtegels en aanleggen van opritten.

Website: http://www.vancompernollebouw.be/

 

Café De Veldbloem Meulebeke

Een gezellig volkscafé waar je terecht kunt voor zowel een frisse pint als een lekker gerecht. Entertainment tijdens je bezoek krijg je er gratis bij met de verschillende live sportevenementen die er te volgen zijn.

Website: http://cafedeveldbloem.be/

 

 Tankstation Café De Warande

Dit is en Zwevezeels volkscafé dat uitgebaat word door de 88 jarige Urbain.

Er is ook een tankstation aan verbonden.

Tankstation Café De Warande, Bruggestraat 214, 8750 Wingene Zwevezele

 

Lynx+ sport en promokledij Roeselare

LYNX+ staat in voor de volledige merchandising en branding van uw bedrijf of club. 

Ze geven uw club en/of bedrijf de uitstraling die ze verdiend.

Website:  https://www.lynxplus.be/

Bakkerij Bossie Menen

Bakkerij Bossie is een bakkerij gelegen in de Kortrijkstraat te Menen. Je kan er terecht voor al  je brood, belegde broodjes, ontbijtkoeken, pistolets, allerhande gebak, …… Wij willen hen vooral bedanken voor de vele rijsttaarten waarmee we onze renners telkens tijdens en na de koersen kunnen verwennen en terug op krachten helpen komen.

Facebook: https://www.facebook.com/BAKKERIJ-BOSSIE-658487730933540

 

A&G Vanneste & zonen natuursteen Wevelgem

Natuursteen Vanneste bewerkt natuursteen op maat. Op uw maat. Bent u particulier? Bent u aannemer? U kunt allebei bij hun  terecht voor persoonlijk advies. En dat advies geven ze op basis van meer dan zestig jaar vakmanschap. Het ambacht zit hun in het bloed.

Website: http://www.natuursteen-vanneste.be/

 

Onze sponsor: Bouwwerken V&V Kuurne

Van plan om een nieuwbouwwoning te laten bouwen? Of heeft u een renovatieproject in het vooruitzicht? Als specialist in algemene bouwwerken in regio Kuurne neemt Bouwwerken V & V uw bouwproject met veel plezier ter harte. Zij staan garant voor puur vakmanschap en degelijk Belgisch Bouwwerken.

Website:  https://www.bouwwerkenvenv.be/

 

PureL by Lies, Lies Carbonez Lichtervelde

Lies is een  schoonheidsspecialiste en gespecialiseerde voetverzorger. Ook kan je bij haar terecht voor de aankoop van producten. Voor gelaat, lichaam, make-up en voeten.

Facebook: https://www.facebook.com/purelbylies/