Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Printburo Bekijk al onze sponsors »

sponsors

26 Apr 2020
Vandaag zetten we deze sponsors in de kijker

Aquastra gevelrenovatie Lauwe

 

Aquastra bestaat ruim dertig jaar. In drie decennia tijd kende het  bedrijf een constante groei. Dankzij onder meer het enthousiaste team van medewerkers en de nodige bijscholing hebben ze zich geprofileerd als de specialist in reinigingstechnieken, renovatie- en restauratiewerkzaamheden.

 

Website: https://www.aquastra.be/

 

 

Cleaning Demine Wervik

 

Cleaning Demine is een professioneel schoonmaakbedrijf actief in West-Vlaanderen.

Ze werken steeds met een dynamisch team van mensen waarop ze dag op dag kunnen rekenen. Zij zijn polyvalent , denk maar aan het wassen van ramen, schoonmaak kantoor en magazijn, enz....

 

Website:  https://www.cleaningdemine.be/

 

 

Da Romeo pizza pasta & traiteur Gullegem

 

Bij Da Romeo vindt u een ruim assortiment aan zelfgemaakte pasta's, pizza's alsook Italiaanse specialiteiten die u warm en/of koud bij hen  kan afhalen maar er is ook plaats om daar gezellig te eten . Da Romeo is gelegen te Gullegem. Hun pizza's en pasta's worden alleen maar vervaardigd met echte Italiaanse producten.

 

Website http://www.daromeo.be/

 

 

Dakwerken Vandamme Handzame

 

Dakwerken Vandamme uit het West-Vlaamse Handzame is gespecialiseerd in het plaatsen van diverse types dakbedekking, zowel voor nieuwbouw als renovatie. Zo leggen zij met de meeste deskundigheid kleidak- of tegelpannen op uw nieuw hellend dak of renoveren uw plat dak met hoogwaardige en uiterst duurzame EPDM rubber.

 

Website: https://www.dakwerkenvandamme.be/

 

 

Deba Pharma Kortrijk- Marke

 

Deba Pharma NV, gevestigd te Kortrijk, is een onderneming gespecialiseerd in de ontwikkeling, verkoop en distributie van hoogwaardige voedingssupplementen tegen een betaalbare prijs.

 

Website: http://www.debapharma.be/nl

 

 

Defraeye Bob chape en vloerisolatie Koekelare Diksmuide

 

Wie Bob Defraeye zegt, zegt chape. Zoveel is duidelijk. Bob Defraeye is in West- en Oost- Vlaanderen een klassieker op het vlak van chape en vloerisolatie. Het bedrijf werd 25 jaar geleden opgestart, u kan met andere woorden rekenen op heel wat opgebouwde ervaring en know-how. Ze zijn ook al jaren gekend voor hun kwaliteit en service.

 

website: https://www.defraeyebob.be/

 

 

Sportkaffee 11 eleven Langemark

 

Sportkaffee "Eleven" is een groot en gezellig sportcafé gelegen aan het Sportcentum in Langemark. Binnen is er plaats voor 140 personen en bij mooi weer kunnen zeker 60 mensen genieten van het grote terras van Sportkaffee "Eleven".

 

Website: http://sportkaffee11.be/

 

 

VTIR rijschool Roeselare, Kortrijk, Ingelmunster, Tielt 

 

Dit is de VEILIGSTE en VLUGSTE manier om de BEDIENING van het voertuig en de DEELNAME in het verkeer aan te leren. Zij zorgen voor lesvoertuigen, verzekering, pedagogisch geschoolde lesgevers en uw examenbegeleiding.

 

Website: https://www.rijschool-vtir.be/

 

 

Demeester J&H metaaldesign Marke

 

Met ruim 50 jaar ervaring staat Demeester N.V. garant voor perfect afgewerkt fijn metaalschrijnwerk met een decoratief karakter. Hun uitgebreid machinepark, dat bestaat uit zowel conventionele als CNC machines, laat hen toe u een breed gamma van bewerkingsmogelijkheden voor te stellen. Uw ontwerp wordt gerealiseerd met selecte materialen die een technisch perfecte afwerking krijgen volgens de strengste kwaliteitseisen.

 

Website: http://www.demeester-jenh.be/nl/

 

 

Deswarte transportsystemen  Izegem- Kachtem

 

Deswarte NV is een West-Vlaams constructie- en montagebedrijf met familiale roots en gezonde ambities. Al sinds 1965 bieden zij wereldwijd maatwerk aan voor transportsystemen van bulkgoederen en metaalconstructies.

 

Website:  https://www.deswarte.be/nl/

 

 

Flanderien kaas

 

Over Flandrien Kaas

Flandrien Kaas, da's een ambachtelijk bereide, karaktervolle Belgische kaas met een intense, lange nasmaak en een smeuïge textuur. Of je nu elke dag kaas eet of slechts af en toe: van Flandrien Kaas krijg je goesting!

 

Website: https://www.flandrienkaas.be/index.html

 

 

Foulon drinkcenter Beitem

 

Dranken Foulon biedt u een ruim assortiment bieren, wijnen, aperitieven en geschenkmanden aan. Kom langs in de winkel of laat uw bestelling aan huis leveren.

 

Website: http://www.abcdrinks.be/foulon

 

 

Geldhof Vermeersch dakwerken, gevelbekleding en snelle dakherstellingen voor agro- en industriebouw Harelbeke

 

Dak- en gevelbeplating van industriële gebouwen met een oppervlakte

Met minimale impact op uw industriële activiteiten groot

Dankzij aangepast machinewerk en 19 goed opgeleide dakwerkers

 

Website:  https://www.geldhof-vermeersch.be/nl

 

 

Glascentra Bavikhove

 

Glascentra Bavikhove in Harelbeke, regio Kortrijk in West-Vlaanderen is gespecialiseerd in glazen deuren en andere glaswerken waaronder ook renovatie en herstellen van glas. Bij Glascentra Bavikhove komen functionaliteit en design samen. Hun vakmensen plaatsen glas binnen en buiten bij bedrijven en particulieren. Naast de buitenbeglazing en binnenbeglazing kan u er ook terecht voor glazen deuren en spiegels met of zonder motief. De multifunctionele glastypes zorgen voor isolatie en veiligheid.

 

Website:  http://glascentrabavikhove.be/

 

 

Grootmoeders koffie Gullegem

 

Jarenlange expertise door constant keuren, selecteren en branden van de beste koffiebonen heeft ervoor gezorgd dat ze verschillende mélanges kunnen aanbieden. Hun gamma biedt mogelijkheden voor iedere koffieliefhebber.

 

Website: http://www.grootmoederskoffie.be/

 

 

Gryma alle timmer- en schrijnwerk Moorsele Wervik

 

Gryma BVBA is een bedrijf met twee personen , vader en zoon.  Al 25 jaar zelfstandig met 33 jaar vakervaring. Ze plaatsen en leveren ramen ( PVC , Alu , Hout ) , deuren , binnendeuren , Gyproc , terassen hout of deels pvc hout.

 

Website:  http://www.bvba-gryma.be/