Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Printburo Bekijk al onze sponsors »

4 en 5 juli 2020

16 Jul 2020
Dit weekend terug heropstart van het wielerseizoen. Onze renners waren van de partij in Bellegem, Wortegem-Petegem, Outrijve en Heusden-Zolder.
04/07

Bellegem

In Bellegem waar ook een redelijk aantal prof
s starten werd er van in het begin heel hard gekoerst op een heel lastig en zwaar parcours en al rap vormde zich een kopgroep van een 20 man waaronder van ons team , Jens Vandenbogaerde, Kenny Constant, Gilles VercruysseCiske Aneca en Koen Demuynck , (Koen nog in valpartij betrokken geweest zonder erg)

Een 10 tal renners kwam nog aansluiten en koplopers werden nooit meer bedreigd, tegen het eind van de wedstrijd was alles verbrokkeld en het werd een spurt met 2 met van ons team Jens Vandenbogaerde en Lennert Teugels van het continentale Tarteleto , Jens werd knap 2de, verder werden van onze ploeg nog; Ciske Aneca 7de, Koen Demuynck 18de, Kenny Constant 26ste, Gilles Vercruysse 29ste, Davy Commeyne 49ste, Jonas Wyffels 56ste , Gianni Bostoen 57ste, Kristof De Backer 60ste, Mathieu Langedock 72ste en Gillian Demuynck 83ste .
Jari Carpentier had met pech af te rekenen ( lekke band) en heeft één ronde eerder de wedstrijd moeten verlaten alsook Jérôme Baugnies.

Wortegem-Petegem

In Wortegem-Petegem stonden van ons team Niels De Roose en Thierry Declercq aan de start, jammer genoeg is deze wedstrijd ontsiert in een drama door het overlijden van wielrenner Niels De Vriendt tijdens de wedstrijd en werd de koers stopgezet !!
Namens onze ploeg , innige deelneming en veel sterkte voor de familie , vrienden en de ploeg van Niels !!!

05/07:

Outrijve 

155 renners aan de start met opnieuw een aantal profs zoals Sep Vanmarcke, Jens Keukeleire enz... De felle wind maakte de wedstrijd opnieuw lastig en een aantal ontsnappingen kwamen tot stand waarin ons team iedere keer een paar renners mee had in één van de ontsnappingen zoals, Niels De Rooze,Jens Vandenbogaerde, Koen Demuynck, Jérôme Baugnies, Kenny Constant en Ciske Aneca , na driekwart wedstrijd was er terug een zoveelste ontsnapping met een 5 tal renners, dit leek de goeie te zijn. In de laatste renners voegden zich daar nog 7 renners bij, geen van ons team mee maar die deden er nog alles aan om nog terug te komen maar dit lukte niet meer. Sep Vanmarcke won afgescheiden de wedstrijd . Jens Vandenbogaerde won de spurt van het achtervolgend groepje van zo’n 20 renners en werd 13de , ook in dit achtervolgend groepje werd Jérôme Baugnies 16de, Niels De Rooze 17de en Koen Demuynck 21ste, verder werden van ons team, Ciske Aneca 37ste, Kenny Constant 39ste, Jonas Wyffels 53ste, Kristof De Backer 70ste, Sander Dekien 71ste, Thierry Declercq 86ste, Gilles Vercruysse 92ste, Lukas Buijsse 94ste , Liebert Michiels 103de en Cobi Compernolle 111de. Laurens Vandaele, Mathieu Vansteekiste en Gianni Bostoen kwamen ook aan de start en moesten de wedstrijd eerder verlaten .

 


Heusden -Zolder (Dames )

Daar werd Daphné Acke knap 14de op 50 deelnemers