Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Spiers Slaap Group Galloo Defraeye Bob - Gespecialiseerd in chape, thermisce en akoestische vloerisolatie Bekijk al onze sponsors »

Seizoen 2018 van start.

14 Jan 2018
Nog even achterom kijken of iedereen erbij was... en de teambuilding kon starten. Op zaterdag 14 januari 2018 trokken we met ons team op pad voor een eerste of hernieuwde kennismaking met een aantal sponsors en voor het houden van een teambuilding. Onze elites deelden hun ervaringen met de nieuwe U23 leden. Het werd een gezellige dag, doorspekt met 'een natje en een droogje', een sportief schuttersmoment, een kwis en wat 'teamonderrichtingen'. We zagen dat het goed was. De sfeer zit er alvast goed in.
Met bijzondere dank alvast aan de sponsors voor de welgekomen ontvangst, de geschenkjes (Devos - Capoen), het ontbijt (bakkerij grondstoffen Soenens) en het avondmaal (d' Oude Timmerie). We zijn er van overtuigd dat we ook dit seizoen sterk voor de dag zullen komen. Op naar de ploegvoorstelling op donderdag 08 februari 2018.

Ploegvoorstelling 2018

De ploegvoorstelling gaat door in de salons Cortina en dit op donderdag 08 februari 2018. U wil er bij zijn ? Geen probleem. Een kaart kost 40 euro per persoon. Contacteer Conny of Luc (0476/47 49 48). Programma: Ontvangst om 19.00 uur met hapjes, ploegvoorstelling om 20.00 uur en buffet met drank inbegrepen om 21.00 uur. We sluiten af om middernacht. Een aantal onder ons moeten op vrijdag immers nog naar het werk....