Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

14 Mar 2018
Het seizoen begint stilaan te normaliseren. De temperaturen zijn zo goed als terug herkenbaar en de regen is ook aanwezig. We kijken dan ook stilaan uit naar de volgende confrontaties. Vrijdag is er al terug een grote wedstrijd na Harelbeke verleden week, Ichtegem de week ervoor en nog een tijdje geleden Gent-Staden. In deze grote wedstrijden is het voor onze jongens moeilijk opboksen tegen de concurrentie. De titel 'outsiders' geldt niet meer na het spetterende seizoensbegin van vorig jaar. Pech echter met Joren Touquet (knieproblemen) en met Tito Balcaen (meer naast en onder zijn fiets dan er op.... echte pech !). Jens Vandenbogaerde rijdt dan weer in ieders vizier wat maakt dat hij nog moeilijk weg raakt. Kortom, we rijden, met betrekking tot moeilijkheidsgraad, een klasse hoger dan vorig jaar. Niet getreurd echter. De overwinningen lonken.

Martin Durant van zijn kant laat het niet aan zijn hart komen. Met alweer twee winners bijkomend op de teller brengt hij deze op zes. Momenteel onze 'rots in de branding'.
Ritverslag interclub 'Grote prijs Dottenijs'.
Jens Vandenbogaerde knap 4de in loodzware interclub te Dottenijs.
Zondag waren we van van start in Dottenijs met, Jens,Steven,Mathieu, Nills,Cedric en Thomas, zware rit met 2 x de beklimming van de Mont Saint Hubert en tal van andere beklimmingen, een echte afvallings wedstrijd...Nills verloren we al redelijk vroeg door pech en dit net op moment dat de koers gemaakt werd. Na een kleine 50km was er een ontsnapping van een 28tal renners met onze Steven Caethoven en Jens Vandenbogaerde, L
otto met 5 renners en Etix Vuylsteke met 4 renners waren sterkst vertegenwoordigd. De koplopers namen langzaam 2 min voorsprong en werden nooit meer bedreigd. Bij het ingaan van de laatste ronde kozen 2 renners het hazepad. Jens trok nog in achtervolging met 3 renners maar bleven steken op 15 sec...net geen podiumplaats maar Jens toch knap 4de. Even later werd Steven 21ste. Nills, Thomas , Mathieu en Cedric hebben vroeger de wedstrijd moeten verlaten....volgende wedstrijd nu vrijdag, Jabbeke-Handzame "Handzame Classic"
(Met dank aan Rik 'wilfried' Roose (Peeters).