Wielerteam Decock Woningbouw Vandekerckhove - Home

Antoon Decock Aluminium schrijnwerk Van Eyck Sport Renault Devos-Capoen Soenens Bakkerij Grondstoffen Bekijk al onze sponsors »

Jens Vdb: 3e PK titel op rij !

06 Jul 2018
Schudden en beven en algemene nervositeit. Niet in het minst bij onze renners zelf. Jens Vdb, de gedoodverfde favoriet voor het PK. Het zou een derde titel op rij zijn, en voor zover ons bekend heeft niemand hem dit ooit voor gedaan. Prachtige vooruitzichten.
Een donker puntje echter toen Davy Commeyne zwaar ten val kwam. Hersenschudding en schouder gebroken. Hij was nochtans zo goed bezig. Op naar de revalidatie. 

Wilfried Peeters hemzelf, ook bijgenaamd 'Rik Roose' zorgde voor een schitterende tactiek. De renners volgden voor een prachtige uitvoering. One team ! One winner ! Ze hebben het gedaan. Met zijn allen en met het mooiste resultaat voor de ploeg: Jens Vdb won de wedstrijd. 
Dat we als ploeg een schitterende prestatie geleverd hebben laat geen twijfel. Ook de regionale TV Focus-WTV was dit niet ontgaan..... de beklemmende greep van het wielerteam Decock-Van Eyck- Devos Capoen..... Kijk en geniet mee (en na) met ons. De reportage staat op onze facebookpagina. Wie dit niet heeft kan nog altijd kijken op de pagina van Focus-WTV zelf.
Groot team, groot feest, afgesloten met een schitterende foto.
! ONE TEAM !
Met dank aan ALLEN !!!! Sponsors, medewerker, renners en iedereen die ook maar één klein steentje bijgedragen heeft. Een succesverhaal met een schitterende afloop ! TEAM SPIRIT !!!